pengalaman berblog saya

Pengalaman berblog 12 tahun

Published on :

Sebenarnya saya tak tahu nak bagi tajuk apa untuk entri ni, cuma saya nak kongsikan apa yang saya nampak sepanjang saya jadi blogger selama 12 tahun. Jadi.. saya buatlah tajuk pengalaman berblog 12 tahun. Dah lama dah saya nak buat entri pengalaman berblog 12 tahun ni dah lama dah saya nak buat. Dah bertahun-tahun dah […]

blogger pergi event

Perlukah blogger pergi event untuk berjaya?

Published on :

Mesti anda selalu nampak, atau dengar atau tahu yang ramai blogger pergi event sana sini, dan blogger tersebut bukanlah blogger yang cap ayam. Blogger terkenal. Jadi… perlukah blogger pergi event untuk menjadi blogger yang berjaya? Kalau tanya saya, saya akan jawab, tak perlu pun sebenarnya. Antara contoh yang saya boleh beri, blogger yang gah namanya, […]

blogger vs internet marketer

Blogger vs Internet Marketer

Published on :

Blogger vs Internet Marketer ? lawan ke? musuh ke? takdelah… Saya buat tajuk Blogger vs Internet Marketer sebab nak menunjukkan perbezaan antara blogger dan Intenet Marketer. Atau mungkin persamaan antara blogger dan Internet Marketer Siapakah Blogger? Kalau anda masuk blog sayablogger.com ni, pastinya anda adalah seorang blogger atau anda adalah seorang yang minat untuk menjadi […]

sayablogger dot com

Blog saya blogger bermula

Published on :

1st post blog saya blogger bermula. Hai, pertama sekali saya sangat, super duper sangat bersyukur sebab dapat beli domain sayablogger.com ni Tak tahulah sama ada domain ni domain lama yang dah expired n tak direnew ke atau memang tak pernah ada orang terfikir nak beli domain ni. Tapi entah macam mana, domain ni available dikala […]