Tips Blogging

Senarai group blog facebook

Dah lama dah saya nak buat entri senarai group blog di facebook ni. Asyiklah tertangguh. Punca utama asyik tertangguh nak buat entri senarai group blog di facebook ni adalah kerana terlalu banyak sangat group ping blog kat facebook.

Ada diantara group blog di facebook ni, sayalah adminnya… admin atas nama je, sebab saya bukan rajin sangat pun nak mengadap facebook.

group blog

Habis tu kenapa saya buat banyak group ping blog di facebook kalau saya tak rajin nak menghadap facebook?

Sebenarnya bukan saya create pun group blogger tu. Group blog tu yang kehilangan adminnya. Mungkin adminnya dah meninggalkan group blog tu ke, dah deactivate facebook ke tak tahulah.

Macam saya cakap dalam entri pengalaman berblog 12 tahun ni. Ada ramai blogger yang dah meninggal kan dunia blogging, jadi bila mereka meninggalkan dunia blogging, mereka meninggalkan group ping blog yang mereka cipta sebelum ni.

Jadi bila saya masuk ke dalam beberapa group blogger facebook ni, keluar notification suruh saya moderate group-group ping blog ni. Saya dengan rasa rendah diri, menyahutlah permintaan facebook ni.

Kalau korang rasa nak jadi admin bersama menguruskan group ping blog kat facebook ni. Sila beritahu dalam ruangan komen ok?

Ok… so inilah Senarai group blog facebook yang korang blog join dan ping entri blog korang. Ada 187 group kesemuanya, berdasarkan jumlah share yang ditunjukkan kat entri ni -> Fakta menarik tentang Google.

Semoga anda mendapat manfaat dari senarai group blogger ni.

DiaryBlogger #JMBELOG

BLOGGER BERSATU

BRO – Blogger Retis Official

BLOGGER cahayakeagungan

Komuniti blogger ohbelog.com

Blogger Coffee Talk

Blogger Klikkers

Blogger malaysia

Kelab Blogger CikYana

BLOGGERS AND TRAVELERS

Blogger Space

Blogger Tak Perasan Cantik & Tak Perasan Hensem

Group Santai- Santai Ping Link Blog

Blogging for New Bloggers

Denaihati Network

KELAB BLOGGER MALAYSIA

Blogger 1 malaysia [Official]

GENG BLOGGER PAHANG

Grup Blogger Suriaamanda

Kaki Blogger Official

Markas blogger

Kelab Blogger Merdeka

Blogger Travel

Ping Blog ShedaUcu

PORT BLOGGER JIWA KACAU

Hotspot Blogger

BLOGGER HEBAT

♥ Blogger Around The World ♥

Komuniti Blogger Aktif

Blogger Masa Kini

Zon PingBlog | Blogger | WordPress | tumblr

I Am Blogger

BLOGGERSUKASUKI

 

 

Dunia Blogger

Kami ni perintis blogger Malaysia

JOM KITA BLOGWALKING DAN BERIKLAN BERSAMA

We Are Bloggers

Blooggers Media

JOM BLOGWALKING..!!

Fuh!! Blog

MALAYSIAN BLOGGER’S COMMUNITY

Blogger Malaysia

Media Blogger Malaysia

RaKaN bLoggeR Anisa Waniey

blogger (;

B.L.O.G.G.I.N.G

DUNIA BLOGGER POPULAR

BLoGSPoT.MY

 

BLOGGER MALAYSIA

Blogger Kampung

Ping Entry Sini

JOM SEMBANG KOME

 

 

Penulis Blog

SyS ~ ShareYourStories

Cerita Blogger Malaysia

Blogger Muslim Osem

Cool Blogger

Time4Blog

Daily Update Blog Member (Malaysia)

Blogger 1 Malaysia

Kelab Kipas Blogger

Blog Mesra SEO

Geng-geng Blogger

Kelab Blogger Emas Putih

TOP Bloggers

Blogger ohsem

Kelab Blog 1 Malaysia

MA BLOG

Wildbrains Bloggers & Influencers group

Blogger & FB Page Player Malaysia

Mr. and Mrs Bloggie

 

2 ALL BLOGGERS, PROMOTE URL BLOG HERE! its FREE!

Bloggers !

BloGger Gempak Malaysia (BGM)

Blogger’s of Malaysia

Belia-Belia Bloggers (BBB)

Rakan Blog

 

 

❤blog kawaii and terkemas❤

 

Geng Blogger

ISHAK HASIMI Blogger Club

 

Blogger Malaysia

Kelab Blogger Malaysia

Maha Blogger

Bloggers CyberGroup

Kawan Blogger

SJB Online

Kami Blogger Awesome!

Ex-Tream Blogger

Share Your Blog

Geng Blogger Malaysia 🇲🇾

Kelab Blogger Malaya

Sahabat Blogger

SEMUANYA DISINI!!

Diari Sahabat Blogger

BLOGGER ONLINE

BLOGGER GIVEAWAY (MALAYSIA)

BERKONGSI ITU INDAH

B.U.S (BlogUntukSemua)

World’s story share

Group Blogger Support Like & Comment

YourWord – #Jmbelog

Geng Blogger Gedek

Reading Section

Kelab Blogger Qiya Saad

Komuniti Labuan Blogger

Blog Walkers + Support MY

Blogger Selangor

Blogger link (Promosikan Blog Anda Disini!)

Gerila Penulisan Kreatif

Blogger MALAYA

 

 

 

Kaki Bloger

 

Influencer Bloggers Malaysia

Blogging itu Seni

Kelab Wacana BloggerHolic

Kelab Blogwalking

KakiBLOGGER

Rakan Blogger Klik1Malaysia

Crew Blogger Gempax

CUTE and TOP blogger

Dunia Blogger

Kami suka Blogger

SEMBANG BLOGGER

Family Blogger

Meh ping! blog sini

Geng Bloggists

Kawan Blogger LM

Blogger johor

Suka hati je buat blog!

KONGSI LINK BLOG

Dapur Tanpa Sempadan – Mat Gebu

Kami Budak Blogger

KOMUNITI GILA BLOG

Kawan Blogger

My Team Blogger

.Sahabat Lulu Caldina

Kaki Blogger : We wrote. We Share.

Blogger terhebad ~!

UBM official Ping Group.

Jom Borak Kosong

MALAYSIAN BLOGGER UNITE

Blogwalking Widget

Blogger Ping

Blog Tinta Penaku Ping Site [OFFICIAL]

BloGGeR BaWaH TaNaH

BLOGGER MALAYA. Aummm !!!

Ping Ping Ping

sAya se0rang bLoggEr

Rakan Blogger 2dayblogger.Com

Santai Blogger

Sana Sini Blogwalking

Hans Punya Blog

MoodRasem Open Blog 4 Advertising

Budak Nakal Blogspot

Y BLOG

GeNG BlogSpot

Terengganu Bloggers

Sahabat Blogger Kedah

Blogger anak-anak negeri sembilan..

my etech9[dot]com BLOGGER PING!

JOM PING BLOG

Johor Blogger

Blogger Boys & Girls

KOMUNITI BLOGGER SELATAN

Kami Blogger Malaysia

Bloggerzzzz!

I Luv Blogger

KAMI BLOGGER!

Blogger

Blog

Blogger Friends

KONGSI blog

Blogger Friends

MYblog

Geng Blogger ROFL

KAMI BLOGGERS TEGAR

Kami Suka Terjah Blog

Ping Entri Blog & share !

Blogger malaysia

KELAB BLOGGER MALAYSIA 2017 [NH]

KONGSI blog

Sahabat BLOGGER

Blogger Ping Sini

BLOGGER MALAYSIA

Dan akhir sekali… Blog yang saya baru cipta selepas saya selesai membuat senarai group facebook untuk blogger ping blog…

SayaBlogger.com

 

 

 

 

Tagged , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Senarai group blog facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge