tajuk ke isi kandungan
kisah blogger, Tips Blogging

tu tajuk ke isi kandungan?

Saya pelik dengan 1 group blogger ni, tajuk entri diorang panjang tak hengat, sampai saya tertanya-tanya, tu tajuk ke isi kandungan dah? Tajuk dia je dah menceritakan segalanya. Dah tak payah dah korang klik link dia tu, dah tau dah cerita pasal penyakit dia dah kurang sebab makan ubat ni Macam mana boleh tahu? Sebab tajuk entri dia “Penyakit ehem…

Continue Reading

banyak blog
kisah blogger

Berapa banyak blog saya ada?

Well… dah ada yang mula bertanya¬†Berapa banyak blog saya ada? , jadi saya akan jawab di sini. Kenapa saya perlu jawab disini? Sebab akan datang bila ada orang tanya, saya akan bagi link entri ni je. Senang. Berapa banyak blog saya ada? Ok… berapa banyak blog saya ada? Jawapannya adalah… banyak… lebih dari yang anda akan sangka. Tapi yang saya…

Continue Reading