link entri terbaru bukan link blog croped

Beza link entri terbaru dan link blog

Published on :

Haish… sedih tengok bila ada jugak manusia, terutama blogger yang tak tahu beza antara link entri terbaru dan link blog. Sampaikan diana rashid suruh saya buat entri khas untuk jelaskan apa itu link entri terbaru dan link blog. Masyarakat kita malas membaca, baca bila terpaksa je… itupun kalau boleh skip, […]

malas update

Jangan malas nak update

Published on :

Janganlah malas nak update, itulah yang saya nak ingatkan kepada pemilik blog wordpress. WordPress yang saya maksudkan kat sini adalah self-hosted wordpress, bukan wordpress yang kat wordpress.com tu ye. Apa beza antara wordpress self-hosted dengan wordpress yang kat wordpress.com? Secara ringkasnya, wordpress di wordpress.com tu anda boleh mula dengan percuma, […]